Saturday, July 7, 2012

Panduan Memborong di China

Panduan Memborong di China

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lagi 2 hari lagi masanya untuk ke Guangzhou, China bersama rakan-rakan bisnes lain yang sememangnya mereka ini sudah banyak kali pergi Trip Percuma VVIP 5 Star ke negara lain. Rasa gemuruh pun memang ada sebab kali pertama nak naik flight pergi jauh ni. Masa study dulu ada la pergi ke Singapura bersama kawan-kawan tapi masa tu naik bas ja daripada Johor. 

Hari ni saya nak kongsikan sebuah buku yang boleh dijadikan panduan untuk memborong di China yang bertajuk Panduan Memborong di China. Dah lama saya tengok buku ni kat pasaran tapi baru tergerak hati nak pi beli malam tadi.


China adalah lubuk barangan yang berkualiti pada harga yang murah. Mitos bahawa barangan buatan China rendah kualitinya dinafikan oleh buku ini. Buku ini menyenaraikan plaza-plaza borong yang menyediakan barangan yang bermutu dan memberi panduan kepada kita bagaimana memborongnya pada harga yang murah. Murah dan berkualiti, itulah kata kuncinya.

Ketahui juga:

• Panduan mendapat kadar tukaran wang yang tinggi

• Panduan memilih produk yang laris di pasaran

• Panduan beribadah dalam kesibukan di plaza borong

• Teknik tawar-menawar dan mengambil hati peniaga Cina


Seronok kan pergi Trip Percuma VVIP 5 Star bersama rakan-rakan bisnes. Saya boleh kongsikan lepas balik daripada Guangzhou, China ini bagaimana caranya nak mendapatkan Trip Percuma VVIP 5 Star sebab apa tau lepas ni ada Trip Percuma VVIP 5 Star ke London dan Paris pada Mac 2013. Jangan lepaskan peluang yang Hangat dan Terbaik ini. Boleh hubungi saya di Facebook dan juga di HP 017-7328952 (Asraff). Tunggukan update daripada blog saya selepas saya pulang daripada Guangzhou, China.

Saturday, June 30, 2012

Kelebihan Memakai Premium Beautiful di Bulan Puasa

Kelebihan Memakai Premium Beautiful di Bulan Puasa

PENURUNAN BERAT BADAN DENGAN LEBIH CEPAT

Tahukah anda bahawa Far Infra Red (FIR) didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti sebagai 'treatment' paling berkesan untuk pengurangan berat dan pengurusan jisim tubuh. 

Beribu-ribu orang di seluruh dunia telah mendapat manfaat daripada FIR treatment. Di bulan puasa, tatkala diri berpuasa, secara automatik sumber tenaga yang biasanya diperolehi dari makanan tiada, maka badan kita akan mencari sumber alternatif lain sebagai sumber tenaga. Lemak akan digunakan sebagai sumber alternatif itu dan kombinasi penggunaan lemak sebgai sumber tenaga dan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL, anda mampu menurunkan berat badan secara purata dalam 2-4kg sebulan!!

MENYAH TOKSIN BAHAN BUANGAN DALAM BADAN


Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid, menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan & bahan buanganmenyekat gula dengan berkesan. Ia juga , menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semula jadi tubuh.


Since makanan tidak masuk ke dalam tubuh kita di siang hari sepanjang bulan Ramadan, kumpulan lemak akan diubah menjadi tenaga oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan/ melalui organ pembuangan seperti perpeluhan, pembuangan air besar, kencing. Justeru itu, badan kita akan rasa lebih ringan and bertenaga.


Jadi kita dah nampak kan keberkesanannya apabila memakai Premium Beautiful pada bulan puasa dan juga boleh memakainya pada bulan bukan puasa.


p/s : Untuk tempahan boleh hubungi saya di Facebook dan di No Telefon 0177328952 (Asraff) 

Saturday, June 9, 2012

Eurostar Penghubung Pantas London dan Paris


Eurostar Penghubung Pantas London dan Paris

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Hari ni saya nak bercerita berkenaan salah satu perkhidmatan kereta api yang paling laju di dunia. Eurostar adalah sebuah perkhidmatan kereta api berkelajuan tinggi di Eropah Barat yang menghubungkan London dan Kent di United Kingdom dengan Paris dan Lille di Perancis, dan Brussels di Belgium. Selain itu, terdapat perkhidmatan terhad dari London ke Disneyland Resort Paris (Gare de Marne-la-Vallée - Chessy) dan tujuan bermusim di Perancis. Semua kereta Eurostar menyeberangi Selat Inggeris melalui Terowong Channel. Perkhidmatan ini dikendalikan oleh Kelas 18 gerabak kereta di 373 hingga 300 km / h (186 mph) pada rangkaian jalur berkelajuan tinggi.

Memang laju kereta api ni bergerak ya. Kat sini saya nak kongsikan gambar-gambar menarik berkaitan dengan Eurostar ini.

Map

Dalam Kereta Api

Penumpang Dalam Kereta Api

Eurostar di hadapan Eiffel Tower

Terminal Eurostar

Menarik kan gambar-gambar di atas. Yang bestnya kan, boleh berpeluang melancong FREE VVIP Trip ke London dan Paris pada bulan Mac 2013 ni tau. Saya boleh berkongsi cerita berkenaan trip ni ya. Memang best pi melancong dan honeymoon di London dan Paris. Sesiapa saja yang nak tahu boleh hubungi saya di no 017-7328952 (Asraff) dan saya juga boleh berkongsi cerita melalui Facebook. Seronoknya dapat pi London dan Paris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...